Finding

your best

Frequency

Workshop Reconstructive over het leren afstemmen op je eigen essentie, het ontwikkelen van focus en moed en het nemen van beslissingen die jou in je kracht zetten.

INHOUD

Waar gaat deze workshop over?

Vanuit onze vroege kindertijd leerden we een groot deel van onszelf (onze essentie) opzij te zetten. Onze voelsprieten waren vooral gericht op onze omgeving en wat zij van ons verwachtten. We pasten ons aan aan de frequenties van anderen. Naar mate we ouder worden blijven we op een soort automatische piloot dit aangeleerde gedrag vertonen, meestal geheel onbewust. We kunnen echter meer in onze kracht komen en meer keuzes maken die nú -voor ons als volwassene- ons écht verder helpen. Oftewel het ‘doen vanuit het aangeleerde’ mag veranderen naar ‘meer handelen vanuit je essentie’. Meer in contact met je eigen kern zorgt voor meer flow in je leven… meer energie!

 

Voor wie is deze workshop? 

Iedereen is welkom; mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Er is geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. Je bent zowel welkom als je komt vanuit een klacht (je wilt ergens vanaf) of vanuit een verlangen (je wilt iets verwezenlijken). 

Job Hulshoff

Job begeleidt deze workshop. Job’s wortels liggen in Enschede. Sinds 2009 woont en werkt hij in België als coach, psychotherapeut en facilitator in systemisch en reconstructief werk. Hij is erkend facilitator in RIIHS, de internationale reconstructive school en combineert kennis en visies uit Gestalt, Siberisch Sjamanisme, Systemisch en Reconstructief werk.

Carola Castillo heeft een unieke mix van opstellingen, shamanistische en archetypische wijsheid en quantum geneeskunde ontwikkeld: Reconstructive®. 

Reconstructief werk is een manier van werken gegroeid uit de nieuwste tendensen binnen het systemisch opstellingenwerk. Het effect er van is expansief en verdiepend. 

Tussen  0 en 6 jaar leren we onszelf aan om te overleven. Dat wordt dan het programma van waaruit we proberen te leven. Daarbij lopen we dikwijls tegen beperkingen aan omdat het programma bedoeld was om te overleven, niet om te leven. Om te leven is het noodzakelijk dat we ons beeld verruimen. Beelden verruimen en perspectieven veranderen is wat het reconstructieve werk doet. 

In dit werk wordt het lichaam gebruikt om inzicht te verwerven en te leren. Door intensief bodywork en groepsproces ontstaan er bewegingen op quantum-niveau in onze cellen. In dit expansief veld komen lichaam, verstand en geest samen tot integratie. Van daaruit kunnen we dan dagdagelijkse conflicten anders benaderen en oplossingen vinden.

Reconstructief werk kan zonder enige woordelijke tussenkomst zicht geven achter maskers en oude beelden. Door echte emoties te voelen komt er, diep in ons, beweging en kan helder worden wat ons te doen staat. Transformeren zonder controle, zonder oordeel, zonder artificiële liefde, zonder onze diepste angsten uit de weg te gaan… Daarin wordt het onderscheid duidelijk tussen overleven en leven.

 

“It’s the reconstruction of the invisible towards the visible.”

Carola Castillo

PRAKTISCH

​Job Hulshoff is facilitator in Reconstructive en begeleidt deze workshop.

Data: 

- on hold - 
Nieuwe data volgen zodra het weer mogelijk en veilig is om in groepen samen te komen. 

Werkuren:

dag 1: 10:00 tot 18:00 uur 

dag 2: 10:00 tot 17:00 uur 

 

Locatie:

Centrum Het Midden – Westmalle (B)    

www.hetmidden.be

 

Deelnameprijs: 

€ 295,-

Dit is inclusief lunches, breaks en werkmateriaal. (incl. 21% BTW)

‘Early Bird’:

€ 265,-  bij registratie én overschrijving ten laatste 1 maand voor aanvang van de workshop.


Voor wie?

Toegankelijk voor iedereen die wil groeien.

Voorkennis, vooropleiding of ervaring is niet vereist.

Werktaal: 

Nederlands. Voor Engels-sprekenden vinden we vaak makkelijk oplossingen. Voor vragen hierover kan je mij best even bellen. For English speaking people we can arrange help easily. If you have any questions, please give me a call. 

Registratie / Informatie:

OPEN UP FOR LIFE!

Job Hulshoff

job@openupforlife.com

+32 493 05 32 79

 - on hold -