A New Focus On Life!

Intens  Uitdagend  en  Tof!

workshop van 1 dag in Westmalle 

zondag 17 maart 2019

INHOUD

A New Focus on Life!

De beste aanwijzingen om goede beslissingen te nemen en je eigen pad te bewandelen zitten in jezelf, in je lichaam en ‘diepere’ kern. De meesten van ons zijn echter de focus op hun innerlijke kompas in hun jeugd deels kwijtgeraakt. Waarom? Omdat in die periode aanpassen (overleven) prioriteit kreeg.

Twijfels en blokkades (lees ook: uitstellen van keuzes of acties, onschuldig willen blijven,aanpassen aan anderen, conflicten creëren,...) zitten als het ware als een dikke bescherm- laag om onze “diepere ik” heen. De wegwijzers op ons pad zijn dan niet meer duidelijk, we voelen ons verward en weten niet meer wat goed voor ons is.

Deze workshop biedt je een methode aan om via een totaal nieuw concept een boost tegeven aan je leven. Deze ervaring werkt diep na en maakt je efficiënter in wat je doet.

Job Hulshoff

Job begeleidt deze workshop. Job’s wortels liggen in Enschede. Sinds 2009 woont en werkt hij in België als coach, psychotherapeut en facilitator in systemisch en reconstructief werk. Hij is erkend facilitator in RIIHS, de internationale reconstructive school en combineert kennis en visies uit Gestalt, Siberisch Sjamanisme, Systemisch en Reconstructief werk.

Carola Castillo heeft een unieke mix van opstellingen, shamanistische en archetypische wijsheid en quantum geneeskunde ontwikkeld: Reconstructive®. 

Reconstructief werk is een manier van werken gegroeid uit de nieuwste tendensen binnen het systemisch opstellingenwerk. Het effect er van is expansief en verdiepend. 

Tussen  0 en 6 jaar leren we onszelf aan om te overleven. Dat wordt dan het programma van waaruit we proberen te leven. Daarbij lopen we dikwijls tegen beperkingen aan omdat het programma bedoeld was om te overleven, niet om te leven. Om te leven is het noodzakelijk dat we ons beeld verruimen. Beelden verruimen en perspectieven veranderen is wat het reconstructieve werk doet. 

In dit werk wordt het lichaam gebruikt om inzicht te verwerven en te leren. Door intensief bodywork en groepsproces ontstaan er bewegingen op quantum-niveau in onze cellen. In dit expansief veld komen lichaam, verstand en geest samen tot integratie. Van daaruit kunnen we dan dagdagelijkse conflicten anders benaderen en oplossingen vinden.

Reconstructief werk kan zonder enige woordelijke tussenkomst zicht geven achter maskers en oude beelden. Door echte emoties te voelen komt er, diep in ons, beweging en kan helder worden wat ons te doen staat. Transformeren zonder controle, zonder oordeel, zonder artificiële liefde, zonder onze diepste angsten uit de weg te gaan… Daarin wordt het onderscheid duidelijk tussen overleven en leven.

 

“It’s the reconstruction of the invisible towards the visible.”

Carola Castillo

PRAKTISCH

​Job Hulshoff is facilitator in Reconstructive en begeleidt deze workshop.

Datum:

zondag 17 maart 2019

van 09:00 tot 19:00 uur v

 

Locatie:

Centrum Het Midden – Westmalle (B)    

www.hetmidden.be

 

Deelnameprijs: 

137,00 € 

Koffie, thee, water, koekjes, fruit en materiaal zijn inbegrepen in deze prijs. Lunch zelf mee te nemen. 

 

117,00 €  EARLY BIRD PRICE

bij registratie én overschrijving vóór 17/02/2019


Voor wie?

Toegankelijk voor iedereen die wil groeien.

Voorkennis, vooropleiding of ervaring is niet vereist.

Werktaal: 

Nederlands. Voor Engels-sprekenden vinden we vaak makkelijk oplossingen. Voor vragen hierover kan je mij best even bellen. For English speaking people we can arrange help easily. If you have any questions, please give me a call. 

Organisatie / Registratie / Informatie:

OPEN UP FOR LIFE!

Job Hulshoff

job@openupforlife.com

+32 493 05 32 79